homosexualitate

Afișe și broșuri pro-homosexualitate în cabinetele medicilor pedriatri americani/ Cea mai tânără dictatură (7)

Principalul argument al mișcării de promovare a homosexualității este că, atât homosexualitate cât și căsătoriile între persoanele de același sex, îi privesc doar pe cei în cauză. În realitate, efectele se răsfrâng asupra întregii societăți. Ce părere ați avea dacă în cabinetele de pediatrie copii ar vedea afișe și pliante conținând imagini și mesaje ce înfățișează homosexualitatea ca fiind ceva normal? Vi se pare ? Ei bine, acesta va fi firescul sub noua dictatura a homosexualității. Despre noile directive, pe care Academia Americană de Pediatrie le-a trasat, puteți citi mai multe în acest articol.

articol semnat de Kirsten Andersen

Washington, 1 august 2013 – Conform Academiei Americane de Pediatrie, dacă sunteți un medic cu pacienți copii și adolescenți, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a-i încuraja, atât pe tineri și pe familiile lor, să privească homosexualitatea ca fiind normală și sănătoasa,.

AAP a emis recent o declarație adresată celor 60.000 de membri ai săi ce se referă la homosexualitate. În noile linii directoare se spune că pediatrii ar trebui să depună eforturi pentru a „oferi un cadru în care, a fi LGBTQ (lesbian, gay, bisexual, and transgender), să fie considerat ceva diferit, dar normal.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Potrivit AAP, homosexualitatea „ar trebui să nu fie considerată anormală.” În timp ce organizația recunoaște că adolescenții „LGBTQ” reprezintă un grup angajat în comportamente mai riscante, având rate mai mari de abuz de substanțe, promiscuitate, depresie, auto-vătămare, și chiar sarcini la adolescente, se motivează aceste lucruri prin faptul că „prezența stigmatului de homofobie și heterosexismul duc de multe ori la stres psihologic și o creștere a comportamentelor de risc.”

Ca urmare, organizația spune că medicii ar trebui să depună toate eforturile pentru a elimina heterosexismul din practicile lor.

Heterosexismul este definit ca „adoptarea de către societate a heterosexualității ca și normă, comportamentul persoanelor LGBTQ fiind considerat anormal.”

AAP numește heterosexismul „insidios și dăunător.”

Organizația recomandă medicilor să afișeze în cabinetele lor broșuri și imagini, atât cu cupluri heterosexuale cât și de același sex, precum și însemne conținând imaginea curcubeului pentru a arăta astfel că sunt de acord cu homosexualitatea.

Medicilor li se cere ca în toate formulările pe care le folosesc să nu presupună heterosexualitatea. De exemplu, să folosească termenul de „părintele (părinții) sau tutore (tutori) în loc de „mamă și tată.”

De asemenea, grupul avertizează medicii să nu presupună că un pacient tânăr este heterosexual. Dacă un tânăr spune doctorului că face sex, prima întrebare pe care AAP o recomandă a fi pusă de către medici este:”Faci sex cu bărbați, femei sau atât cu unii, cât și cu ceilalți?”

Potrivit AAP, medicii ar trebui să le explice foarte clar  pacienților minori că nu vor discuta despre viața lor sexuală cu părinții lor.

Iată alte câteva linii directoare trasate de AAP:

„Pediatrii ar trebui să îi încurajeze pe tineri să se simtă confortabil atunci când vorbesc cu ei despre identitatea și preocupările lor sexuale”.

„Consultațiile ar trebui să fie confidențiale. Nu este rolul medicului pediatru de a informa părinții / tutorii despre identitatea sexuală și comportamentul adolescentului. Acest lucru le-ar putea dăuna tinerilor.”

„Pediatrii ar trebui să sprijine sau să creeze alianțe în școli între persoanele gay și cele heterosexuale și să sprijine dezvoltarea și punerea în aplicare a politicilor de toleranță zero în cazul tachinărilor, intimidărilor, hărțuirilor și violenței.”

Grupul recomandă, de asemenea, medicilor să țină la îndemână o listă a grupurilor de susținere a homosexualității și a site-urilor lor, pentru a le da copiilor care sunt confuzi cu privire la sexualitatea lor.

Prelucrare după: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button