Marxism culturalopinii

Adrian Papahagi: „Mă bucur să văd că frontul creștin s-a unit în fața aberațiilor neomarxiste”

de Adrian Papahagi, Facebook

După sterilele animozități interconfesionale din anii 1990-2000, mă bucur să văd că frontul creștin s-a unit în fața aberațiilor neomarxiste cu care suntem bombardați.

Ne prețuim și ne păstrăm fiecare credința, dar am ajuns să nu ne mai urâm între noi, români și maghiari, ortodocși, greco-catolici, catolici sau evanghelici, ci să înțelegem că ne unește mărturisirea lui Iisus Hristos și destinul civilizației iudeo-creștine.

Slavă întru cei de sus Lui Dumnezeu, pe pământ pace și între oameni bunăvoire!

Citește mai multe articole de Adrian PapahagiInvităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Taguri

Articole relaționate