viaţa de familie

Actriță de la Hollywood: Școlile publice spală copiii pe creier cu așa-zise idei progresiste

actriță

de Ericka Andersen

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

O actriță care nu și-a anunțat crezul politic până acum a ieșit în public împotriva a ceea ce numește „agenda progresivă” din școlile publice americane.

Sam Sorbo, soția actorului Kevin Sorbo, din serialul de televiziune „Hercules”, își educă acasă copiii și de curând a început să publice articole despre acest subiect.

Într-un interviu acordat ziaristei Dana Loesch de la televiziunea The Blaze, actrița mărturisește că nu s-a așteptat ca subiectul educației să stârnească atâtea controverse politice. Dar s-a înșelat.

„Sigur că școala este cel mai politizat subiect, pentru că acolo este introdusă cel mai dur agenda progresivă”, a declarat Sam Sorbo.

Actrița a declarat că a ezitat să-și dezvăluie convingerile politice în public, deoarece se temea de posibile represalii la Hollywood.

Dar nu a mai putut să tacă în legătură cu subiectul educației:

„Oameni buni, când vă trimiteți copiii la școală, nu aveți idee ce face școala cu creierașul lor proaspăt, pe care-l spală cu idei progresive, liberale. Ideile cu care sunt îndoctrinați copiii nu sunt etice față de America”.

Sursa: Heritage.org

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button