familie

Actriţă Andreea Ibacka a născut o fetiţă. Vestea a fost dată chiar de soţul ei, Cabral Ibacka, prin intermediul unei fotografii postate pe Facebook

Andreea Ibacka, soţia prezentatorului Pro TV, a născut o fetiţă.

Atât el, cât şi Andreea sunt foarte fericiţi de venirea micuței, care încă nu a primit un nume.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke şi al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-aţi făcut praf cu mesajele de ieri. V-aţi oprit şi ne-aţi urat frumos, de m-a luat şi mai tare de cap. Şi pentru asta vă mulţumim!!! În al doilea rând, pare că mulţi au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine aşa, mai ales pentru ele. Şi vă mulţumim că înţelegeţi treaba asta. Pitica e bine. Grăsuţă, scandalagioaică şi atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine şi ea. Mă rog, fericită leşinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ţine de deşt, eu leşin… d-astea.”

Bebelușul soţilor Ibacka a venit pe lume după nouă luni şi jumătate de sarcină, după cum a mărturisit actriţa, pe pagina sa de Facebook.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cabral şi Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii“ de la ProTV mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 15 ani.

Sursă: Adevărul.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button