homosexualitate

Actorul Luke Grimes refuză să joace roluri de homosexual

true

Actorul Luke Grimes, care juca în serialul True Blood, a părăsit brusc filmările datorită îngrijorărilor privind „direcția artistică” pe care o ia personajul său.

Obiecția majoră a lui Grimes a fost legată de formarea unui cuplu cu un personaj de același sex. O sursă familiară serialului a confirmat că acesta nu se simțea confortabil interpretând un personaj homosexual. El a mai obiectat și față de orice scene care implică sărut sau acte sexuale cu un personaj de același sex.

Conform aceleiași surse, scenariștii și colegii de platou au fost foarte uimiți de reacția lui Grimes vis-a-vis de scenele cu tematică homosexuală. Pe de altă parte, agentul de publicitate al lui Grimes a negat că a existat un astfel de motiv.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: Buzz Feed

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button