dependenţefamiliesarcinăsfaturi pentru tineri

A refuzat să avorteze, iar prietenul ei a împușcat-o în ochi

Rosario Naomi avea 17 ani când a plecat de acasă în urma unei certe cu mama sa. În decurs de un an a intrat într-o relație abuzivă cu un partener violent. Acesta o abuza, obliga să consume alcool și îi adresa cuvinte jignitoare. Tânăra spune că s-a gândit să se întoarcă acasă, însă a rămas, decizie pe care Naomi o consideră cea mai proastă din viața ei. Naomi a avut câteva semne că ar fi rămas însărcinată și când i-a spus partenerului acesta i-a zis că dacă este însărcinată trebuie să avorteze, deoarece ar fi o mamă îngrozitoare. Tânăra a decis să nu se mai gândească la posibilitatea de a fi gravidă. Partenerul a continuat să o abuzeze și să îi dea alcool. După 3 luni Naomi a simțit dureri de stomac puternice, iar o prietenă a dus-o la spital. În urma ecografiei cu ultrasunete Naomi a aflat că este însărcinată urmând să aibă un băiat, veste care a bucurat-o foarte mult, chiar dacă tatăl era cel care o abuza.

Partenerul a vizitat-o la spital și părea că se bucură că va fi tată, lucru care i-a dat speranțe fetei că totul va fi în regulă până la urmă. Mama ei care aflase despre sarcină a rugat-o să se întoarcă acasă, însă Naomi era speriată de reacția pe care ar fi putut să o aibă partenerul ei și a decis să rămână cu acesta. Din păcate abuzurile bărbatului au devenit tot mai violente. Când Naomi i-a reproșat că răspândește zvonuri că băiatul nu este al lui, bărbatul a lovit-o cu un pistol peste față lăsând-o inconștientă. A doua zi bărbatul a împușcat-o pe Naomi de aproape, în ochiul stâng, lăsând-o pe podea să sângereze. Până la urmă a anunțat poliția și le-a spus că o persoană a intrat prin efracție și a tras în Naomi.

La spital bărbatul chiar s-a prefăcut îndurerat. Fata a fost pusă în comă indusă. Glonțul nu îi atinsese creierul, însă a pierdut ochiul stâng. Din fericire băiețelul nu avusese de suferit. Nu își revenise încă atunci când bărbatul a amenințat-o pe Naomi că o va răni pe mama ei mai rău decât pe ea dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat în realitate. Mama fetei a fost cea care a observat că de fiecare dată când bărbatul se apropia de Naomi acesteia i se intensificau brusc bătăile inimii. Atunci a început să-l suspecteze pe bărbat că el ar fi autorul și le-a spus polițiștilor bănuielile ei.

Până la urmă criminalul a fost arestat. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După 3 săptămâni Naomi și-a revenit, după ce fusese supusă la mai multe intervenții chirurgicale, inclusiv implantul unui ochi artificial. După alte 3 luni a venit pe lume băiețelul ei Landyn. Naomi s-a întors la școală și intenționează să își spună povestea și altor tinere pentru ca acestea să nu repete greșelile ei. Agresorul a fost judecat și condamnat la 25 de ani de închisoare.

via go fund me domestic violence
domestic violence
Sursă: liveaction.org


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button