avort

A murit Roxana Dragomir, tânăra de 26 de ani care a ales să se sacrifice pentru fiica ei, refuzând avortul după diagnosticul de cancer

Roxana Dragomir, o tânără de 26 de ani din Focșani care a refuzat avortul și și-a amânat tratamentul pentru cancer, alegând să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a decedat în seara zilei de 24 februarie 2017.

Roxana a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunțat la sarcină, pentru a-și îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să își aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să își pună în pericol propria viață (foto sus – ultima imagine în care apar mama și fiica).

Roxana-Dragomir_ultima-fotografie

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Abia reușesc să-mi adun gandurile să pot relata ce s-a intamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai facut față. În urma cu 3 zile a intrat in coma, până asta-seara cand a facut infarct nemaiputand fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cat de rau ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei ramane tot timpul in inimile noastre! Să ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana.

 

„Pentru a supraviețui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului”, au scris prietenii și familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


4 Comments

  1. Ce poveste trista de viata! S-a sacrificat pt fetita ei si a vazut o doar cateva clipe la nastere Nu am cuvinte !

  2. ma intreb cum va fi viata acestui copil care va trai cu ideea ca mama ei a murit poate si din cauza ei…?

    1. Acest copil va trai cu ideea ca este un copil atat de dorit, incat mama ei a iubit-o mai presus decat propria viata, nu ca „a murit poate si din cauza ei”.

    2. Nu va trăi cu ideea că mama ei a murit din cauza ei, Liana, pentru că cei apropiați vor ști să îi explice că sacrificiul pe care l-a făcut pentru ea se numește dragoste, și că așa e natural, normal și creștinește, nu părinții să-și vadă copiii murind, ci invers. În plus, din moment ce nu o va vedea niciodată pe cea care a murit pentru ea, nu cred ca s-ar putea compara durerea cu ce pe care ar fi avut-o mama ei să o vadă prăpădindu-se din cauza chimioterapiei..mai ales că având cancer, nu era nicio garanție că tratamentul va fi fost un succes în cele din urmă…așa că gândește-te, ar fi trăit mai bine oare mama cu conștiința încărcată de o crimă? eu cred ca altfel a închis ochii, știind că a lăsat făptura lui Dumnezeu să vină pe lume..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button