A fost criticată pentru convingerea privind păstrarea virginităţii înainte de căsătorie. Acum este actriţa principală a unui incredibil film pro-viaţă

Foto: BecauseOfGracia.com

LifeSiteNews.com, 13 iunie 2017

Moriah Peters, o apreciată actriţă din America, a fost dur criticată la audiţiile pentru concursul American Idol 2010 pentru părerea sa fermă cu privire la păstrarea castităţii înainte de căsătorie. Moriah şi-a reamintit spusele uneia dintre celebrităţi: „Cred că te străduieşti prea mult. Trebuie să-şi trăieşti viaţa şi să faci greşeli”. Altcineva a sfătuit-o să iasă la o întâlnire şi să se sărute cu un băiat, pentru că se va simţi „mai sexy”.

Peters este actriţa principală din filmul „Because of Grácia”, care va fi lansat în septembrie, o producţie cinematografică în care argumentele pro-viaţă şi pro-castitate au un rol central.

„Joc rolul Gráciei, un personaj central şi foarte puternic. Este o fată cu principii. O iubesc mult deoarece face cinste numelui care îl poartă (n.r. Grácia, în trad. «graţie»)”, a adăugat Moriah.

Filmul a fost premiat de două ori la Festivalul de Film „Life Fest 2017” şi se bazează pe o piesă din 2001, numită „Factorul G”, care aparţine autorului şi regizorului Tom Simes.

Acţiunea îl are în prim-plan pe ambiţiosul, dar timidul, Chase Morgan, a cărei viaţă ia o turnură diferită datorită Gráciei, o elevă nou-venită la Liceul „Eastgleen”. Principiile fetei sunt testate de unul dintre profesori şi de „fetele cool” din liceu. Ce se va întâmpla cu cei doi tineri, rămâne să descoperiţi dumneavoastră!

Filmul urmează a fi distribuit de ArtAffects Entertainment în 20 de ţări. „Vrem să lansăm filme bune cu mesaje semnificative”, a spus Margo Lange, unul dintre fondatorii companiei.

 


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.