adolescenţi

80 de elevi din comuna suceveană Drăgușeni vor să-și doneze alocațiile pentru Spitalul Județean Suceava

de Redacția Stiripentruviata.ro

80 de elevi de gimnaziu din comunele sucevene Broșteni și Drăgușeni și-au anunțat intenția a de a-și dona alocația pe luna în curs Spitalului Județean Suceava, informează Monitorul de Suceava.

„Gestul lor este unul lăudabil, pentru că cei mai mulți provin din familii nevoiașe, pentru care aceste alocații sunt necesare”, a precizat Ionela Piniuc, profesoară de limbi străine la Școala din Drăgușeni.

Ea a mai spus că inițiativa a aparținut în totalitate elevilor. În cursul săptămânii trecute, la „Școala altfel”, aceștia au proiectul „Eu sunt Suceava / I am Suceava / Je suis Suceava”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În cadrul acestuia, copiii au realizat planșe cu mesaje și desene de încurajare pentru toți cei care sunt în linia întâi a bătăliei cu pandemia de Covid-19: personal medical, poliție, armată, jandarmerie.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. NU aveti dreptul sa acceptati astfel de donatii! Alocatiile de copii, nu sunt pentru spitale, ci au destinatia clara: intretinerea s asigurarea unui trai decent al copilului. Printr-o astfel de donatie, se pericliteeaza insasi existenta copilului. Iar, in plus, nici nu este juridic vorbind, legal asa ceva. Copilul nu are drept de dispozitie asupra acestor sume, ci doar parintele la care acest copil se afla in intretinere, copilul find minor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button