educaţie sexualăhomosexualitatevalorile familiei

20 de ani pe agenda egalității de gen

   Gender-equality--690x450

 de DALE O’LEARY, mercator.net

Acum 20 de ani am participat la conferința Națiunilor Unite de la Beijing legată de femei. Scopul întrunirii a fost definirea „genului”. Cuvântul apărea cel puțin o dată în 300 de secțiuni de pe toate platformele. Chiar dacă mulți oameni cred că aceste două cuvinte „sex” și „gen” sunt interschimbabile, scopul conferinței de la Beijing a fost acela de a schimba definirea ambelor.

Până atunci, „sexul” făcea referire la tot ceea ce însemna a fi bărbat sau femeie, iar „genul” era un termen gramatical. Însă, teoria genului a redus sexul până la nivel biologic. Într-o utilizare normală, sexul urma să fie înlocuit de gen, iar genul ar fi descris roluri sociale care puteau fi schimbate. Un bărbat ar putea avea o identitate atribuită genului feminin.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Potrivit ideologiei genului, toate diferențele de ordin psihologic și cultural între bărbați si femei sunt constructe artificiale care nu doar pot, dar ar și trebui eliminate, astfel încât bărbații și femeile să participe la fiecare activitate socială în mod egal.

Inamicul evident al acestui plan este maternitatea. Dacă doi oameni întrețin relații sexuale, doar femeia rămâne însărcinată.

După conferință, am scris o carte: Agenda egalității de gen. Redefinirea egalității. Următoarele sunt concluzii ce apar in cartea mea:

Națiunile Unite sunt locuite de oameni care consideră că lumea are nevoie de :

  • mai puțini oameni
  • mai multă plăcere sexuală
  • eliminarea diferențelor dintre bărbați si femei
  • mame care sa nu își dedice tot timpul bebelușului

Acești oameni recunosc faptul că mai multă plăcere sexuală ar putea duce la creșterea numărului de bebeluși și de mame. Așadar, soluția pentru salvarea lumii este:

1) Libera contracepție și legalizarea avorturilor

2) Promovarea homosexualității (sex fără posibilitatea de a avea copii)

3) Cursuri de educație sexuală ce încurajează experimentarea sexuală între copii, care îi învață cum să se protejeze de o eventuală sarcină și cum să facă avort; că homosexualitatea este normală și că bărbații și femeile sunt la fel.

4) Eliminarea drepturilor părintești astfel încât părinții să nu poată opri copiii de la practicarea activității sexuale, de la educație sexuală, contracepție sau avort.

5) Cotă egală: 50/50 între bărbat și femeie

6) Toate femeile în câmpul muncii

7 )Discreditarea tuturor religiilor care se opun acestui program.

Aceasta este „perspectiva genului” și se vrea răspândită în orice program, la orice nivel, în fiecare țară.

Agenda egalității de gen nu poate fi învinsă până când oamenii nu se vor ridica și vor spune: „Fără limbaj atotcuprinzător, fără discursuri politic corecte”. Trebuie refuzată folosirea termenului „gen” când, de fapt, facem referire la „sex”. Cei care se simt ofensați de realitate și de natura umană vor trebui să accepte acest lucru.

În timpul conferinței de la Beijing, la o întrunire sponsorizată de ONG-uri pro-viață, două lesbiene au vorbit. Plângeau și spuneau că doresc să se căsătorească. Purtătorii de cuvânt ai ONG-urilor nu au avut un răspuns compătimitor și atunci am știut că aceasta va fi următoarea provocare majoră.

Era evident că ne aflam în mijlocul unui război cultural iar chestiunile anterioare erau strâns legate.

În anii ce au urmat, lucrurile s-au înrăutățit. Cunoscătorii folosesc termenul de „gen” atunci când fac referire la „sex”. Alții trăiesc cu iluzia că un bărbat poate deveni femeie sau că relația dintre doi oameni de același sex este o căsătorie. Vânzarea părților din trupul bebelușilor nenăscuți este susținută de către Senatul american.

Tocmai când se credea că lumea a mers prea departe, episcopii catolici din Africa au ieșit in față si au declarat faptul că au refuzat să fie șantajați de către birocrații Națiunilor Unite și de activiștii occidentali ai egalității de gen.

După supunerea țărilor occidentale prin acuze de homofobie și discriminare sexuală, activiștii egalității de gen și-au îndreptate atenția spre Africa și au cerut, ca și condiție pentru primirea ajutorului pentru dezvoltare, să fie adoptat acest program al egalității de gen. Totuși, episcopii africani au văzut dincolo de limbajul ambivalent al „drepturilor de reproducere” și, în urma unei declarații comune, au respins, considerând așa numita „perspectivă de gen” drept o nouă forma de sclavagism, conform căreia maternitatea, identitatea filială și nupțială a ființei umane și familia bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femei ar fi „stereotipuri discriminatorii”.

Să sperăm că oamenii de bun simț își vor urma calea, se vor trezi și își vor da seama că au fost înșelați și vor înfrunta această teorie asupra egalității de gen în toate formele sale.

Dale O’Leary este o scriitoare americana cu un vădit interes in problemele de ordin psihosexual si este autoarea a două cărți: One Man, One Woman  și The Gender Agenda: Redefining Equality. Blogul ei se intitulează: What Does the Research Really Say?

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button