avort

​Naștere cu sacul amniotic întreg​ în Grecia

Un copil nou-născut i-a uimit pe cei din jur, fotografia lui fiind prima de acest tip până în prezent. Pe contul de Facebook al unui medic ginecolog a apărut o imagine cu un nou-născut ​aflat încă în sacul amniotic. Copilul a fost fotografiat imediat după operația de cezariană, când copilul se afla învelit în totalitate de sacul amniotic al mamei, situație care a stârnit mirarea doctorului Aris Tsigris. Acesta a afirmat că este incredibil cum s-a născut fătul și că nu există nici un risc ca nou-născutul să aibă probleme. În momentul perforării sacului amniotic, copilul fiind suficent de dezvoltat, el respiră normal.


Deși este extrem de rar, cazul nu este unic. În 2011, actrița Jessica Alba a născut pe cale naturală o fetiță al cărei sac amniotic a fost expulzat intact.


Astfel de întâmplări ne aduc în fața ochilor purtarea de grijă a lui Dumnezeu de care avem parte în primele nouă luni de viață, purtare de grijă care este, în cazul avortului, distrusă în mod brutal.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sacul amniotic se dezvoltă la câteva zile după concepție și reprezintă „căsuța” copilului în timpul celor nouă luni petrecute în burtica mamei. Imaginea reprezintă un copil de 40 de zile. 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button